Facebook - Cukrići Zadar

Tko želi nešto naučiti - naći će način,
Tko ne želi - naći će izliku

Dragi ljudi!

Danas, 17.prosinca 2018.,u 19:10 u OŠ Šime Budinića, Put Šimunova 4, održati ćemo edukaciju "Dijabetes i škola" za zaposlenike u Osnovnim školama.

Molimo Vas da nam svojim prisustvom i otvorenim srcem pomognete u našim nastojanjima da omogućimo bezbrižno djetinstvo djeci koja imaju dijabetes.

Predavanje će održati Neven Milić dr.med. uz pomoć tvrtke Roche (Miro Katavić).

Hvala Vam !
... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

Udruga Cukrić Zadar u suradnji sa „SVJETILJKAMA LJUBAVI“ organizira humanitarno – zabavnu večer.

Vidimo se u petak, 14. prosinca 2018. u samostanu školskih sestara franjevki (Arbanasi) gdje će se održati humanitarno – zabavna večer s početkom u 18:00 sati.

Očekuje vas puno smijeha, radosti, pjesme i TOMBOLA.

Svi sakupljeni prihodi namijenjeni su za rad udruge Cukrići. Ulaznice možete kupiti prije početka koncerta na vratima samostana u Arbanasima.

Pomozite nam da ovu večer ispunimo radošću, ljubavlju i dobrotom.

Nadamo se da ćete velikodušno otvoriti svoja srca i ponovo upaliti SVJETILJKE LJUBAVI za CUKRIĆE.

Naravno, spremili smo i jedno lijepo iznenađenje.....

Vidimo se 🙂
... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

radio.hrt.hr/radio-zadar/clanak/zar-su-osobe-s-dijabetesom-postale-luksuz-u-hrvatskoj/184983/ ... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

Dragi i dobri ljudi !

Nakon prekrasne organizacije "Zadarski pjat" od strane profesora i učenika Hoteljersko turističke i ugostiteljske škole i Grada Zadra idemo dalje s edukacijama 🙂

Dakle, u srijedu, 28.11.2018. u 18:00 u prostoriji Udruge, ulica bana Josipa Jelačića 6, održati će se predavanje "Hipoglikemija: od uzroka do terapije i prevencije" - dr.med. Neven Milić te "Libre - praktični dio i softver" - gdin Mario Burek, Abbott.

Molimo Vas da nam se javite na mail udruga.cukrici@gmail.com ili sms-om na broj 098 919 7272 ukoliko bi željeli prisustvovati predavanju da se znamo izorganizirati 🙂

Vidimo se, zdravi i veseli bili !!!
... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

Kad živiš u županiji gdje ima toliko dobrih, humanih i nadasve srdačnih ljudi, hrvatski jezik je "siromašan" riječima koje bi mogli upotrijebiti a da izrazimo svoju zahvalnost !
Dakle, u petak 23.11.2018. s početkom u 11:30 Grad Zadar i profesori i učenici Hoteljersko turističke i ugostiteljske škole na Narodnom trgu održati će humanitarnu akciju "Zadarski pjat". Sredstva koja će biti prikupljena povodom humanitarne akcije namijenjena su našoj Udruzi Cukrići.
Veliko hvala svima koji su i ovaj put bezrezervno mislili na naše divne Cukriće!
Molimo Vas da nas počastite svojim prisustvom na humanitarnoj akciji i pripomognete u radu naše Udruge jer zajedno smo jači, zar ne ?
... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

Dragi naši !

U subotu, 10.11.2018. na Narodnom trgu od 10:00 do 12:30 sati Udruga Cukrići uz pomoć profesora i učenika Hoteljersko turističke i ugostiteljske škole, Medicinske škole Ante Kuzmanića, Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića te trenera Hrvačke škole Zadar organizira preventivnu akciju mjerenja glukoze u krvi i krvnog tlaka.

Cilj naše akcije je osvješćivanje i edukacija javnosti o važnosti ranog otkrivanja dijabetesa tip I i Ii, svakodnevnoj rekreaciji i zdravim prehrambenim navikama.

Dođite i podržite nas jer uz vas smo jači !
... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

01.10.2018. na Narodnom Trgu, od 09:00 do 11:00, Udruga Cukrići je u suradni sa zaposlenicima i korisnicima Doma za starije i nemoćne Sv.Ivan Pavao II a povodom svjetskog dana starijih osoba, organizirala javno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi. ... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

12.09.2018. na Obali kralja Petra Krešimira IV (Riva), od 10:00 do 18:00, uz pomoć tvrtke MEDTRUST,profesora i učenika Medicinske škole Ante Kuzmanića te stručnog osoblja Opće bolnice Zadar održali smo akciju mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi.

Na 90 ispitanika bilo je 5 novootkrivenih osoba s povišenom razinom glukoze u krvi.
... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u

Kako je jedan od jako bitnih faktora kod dijabetesa i stalna edukacija, uz pomoć dr.med. Neven Milić održali smo još jedno predavanje za članove Udruge, 31.07.2018. "Akutne komplikacije kod oboljelih od dijabetesa", u prostorijama Udruge Cukrići Zadar.

Predavanje nam je bilo od iznimne važnosti jer su akutne komplikacije kod djece jako česte i potrebno je pravodobno reagirati na novonastalo stanje.
... Prikaži višePrikaži manje

Pogledaj na Facebook-u